Stoel Rona

€ 579,00
Bestel in winkel
SKU
53130

Eetkamerstoel Rona, frame metaal mat zwart, leder Vergilius (R) kleur Tortora (met geknepen stiknaden en standaard garen).

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Rona, frame metaal mat zwart, leder Vergilius (R) kleur Tortora (met geknepen stiknaden en standaard garen).


Leverbaar in:

diverse stoffen (ook deels in.House)

diverse kleuren leder

frame in rvsMeer informatie
SKU53130
Artikelnummer10253750
Levertijd indicatie8-10 weken
Hoogte ca. 86 cm
Breedte ca. 54 cm
Diepte ca. 65 cm
Zithoogte ca. 50 cm
Zitdiepte ca. 42 cm
BekledingLeer
MerkIn House
WoonstijlLandelijke woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen