Leren armstoelen

Leren armstoelen

Leren armstoelen

Op zoek naar een Leren armstoel? Met een Leren armstoel kies jij voor jaren genot en geef je jouw interieur ook nog eens een luxe uitstraling. Leer is gemakkelijk schoon te maken en zorgt voor een uitstaling die jouw woon of eetkamer helemaal afmaakt. Allemaal redenen om nu jouw Leren armstoel uit te zoeken in onze collectie.

Lees verder

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Armstoel Caldes lederlook donker bruin
    Armstoel Caldes lederlook donker bruin
    € 79,95

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Leren armstoel in verschillende soorten leder.

Binnen onze collectie Leren armstoel vind je verschillende soorten leer. 

Leren stoel in afgedekt leder 

Afgedekt leer is een leersoort van hoge kwaliteit waarbij het leer bewerkt is. Kenmerken die bij andere leersoorten wel zichtbaar zijn (denk aan littekens en huidstructuren) zijn bij dit leersoort weggewerkt. Als resultaat ontstaat er een afgedekte leersoort die goed tegen een stootje kan en ook nog eens makkelijk schoon te maken is. Deze leersoort is in veel verschillende kleuren beschikbaar. 

Leren armstoel in semi-aniline leder 
Bij deze leersoort zijn de natuurlijke kenmerken nog goed zichtbaar. Daarnaast zal er door gebruik van de meubels een mooie glans op het leder ontstaan. Vanwege de dunnere beschermlaag, zijn kleurverschillen in het leder goed zichtbaar. Het leder is heel zacht en dit zorgt voor een prettig zitcomfort. 

Leren armstoel in geschuurd leder 
Bij deze lederkwaliteit is de toplaag van het leder geschuurd. Dit heeft als gevolg dat dit leder een comfortabele zit en fluweelachtige uitstraling heeft. Omdat het leder niet voorzien is van een beschermlaag is het gevoelig voor invloeden van buitenaf. Na verloop van tijd zal het meubel dat is uitgevoerd in geschuurd leder meer karakter gaan vertonen.  

Stoelen van leer in verschillende woonstijlen. 

Of je nu op zoek bent naar een Leren armstoel voor jouw landelijke, moderne of industriële interieur, bij ons ben je aan het juiste adres. Door de ruime collectie leer en meubels hebben wij altijd een combinatie die bij jouw past. 
Copyright © De Groot Wonen