Tafel Livada 220 x 108

€ 1.749,00
Bestel in winkel
SKU
56201

Eetkamertafel Livada, eiken wild fineer kleur naturel gelakt, OVAAL 220 x 108 cm, op spinpoot metaal (zonder hout-inleg).

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Livada, eiken wild fineer kleur naturel gelakt, OVAAL 220 x 108 cm, op spinpoot metaal (zonder hout-inleg).


Leverbaar in:

diverse kleuren eiken

108 x 190 cm OVAAL

108 x 250 cm OVAALMeer informatie
SKU56201
Artikelnummer900044409
Levertijd indicatie8-10 weken
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 220 cm
Diepte ca. 108 cm
HoutkleurNaturel
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen