TV dressoir Pavarotti 240 breed

€ 999,00
Bestel in winkel
SKU
58603

TV-meubel Pavarotti, 3 deuren + lade + open vak, HPL kleur Barnwood, 240 cm breed. Inclusief LED-verlichting.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

TV-meubel Pavarotti, 3 deuren + lade + open vak, HPL kleur Barnwood, 240 cm breed. Inclusief LED-verlichting.


Leverbaar in:

150 cm breed

180 cm breed

210 cm breed


Als je op zoek bent naar een extra groot lowboard of tv-meubel, is collectie Pavarotti zeker een goede optie. Dit lowboard meet 240cm en is uitgevoerd in de kleur Barnwood, een gezellige landelijke houtkleur. De kasten zijn gemaakt van Primo Laminato (HPL), een onderhoudsvriendelijk materiaal met zwart metalen accenten. De collectie straalt modern landelijk wonen uit en vooral deze kast biedt veel opbergruimte. Een open vak dat geschikt is voor een tv-box, 3 ruime kastdeuren en een extra brede lade maken van dit meubel een perfect tv-meubel voor een ruime woonkamer.


Meer informatie
SKU58603
Hoogte ca. 55 cm
Breedte ca. 240 cm
Diepte ca. 42 cm
HoutkleurEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlIndustriële woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen