Vloerkleed Priso

€ 339,00
Bestel in winkel
SKU
56963

Vloerkleed Priso, kleur vintage copper (34% katoen, 33% polyester, 33% acryl chinille), afmeting: 155 x 230 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Vloerkleed Priso, kleur vintage copper (34% katoen, 33% polyester, 33% acryl chinille), afmeting: 155 x 230 cm.


Leverbaar in:

200 x 290 cm

240 x 340 cmMeer informatie
SKU56963
Artikelnummer10380508
Hoogte ca. 1 cm
Breedte ca. 155 cm
Diepte ca. 230 cm
MerkIn House
Copyright © De Groot Wonen