2½ zitsbank Baltimore

€ 2.249,00
Bestel in winkel
SKU
53326

2½ zits bank Baltimore, leder Andes kleur Off Black (met contrastgaren), pootjes rvs (A), incl. pocketvering in de zitting.

Meerprijs pocketvering: 150,-

Zoals getoond:

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

2½ zits bank Baltimore, leder Andes kleur Off Black (met contrastgaren), pootjes rvs (A), incl. pocketvering in de zitting.

Meerprijs pocketvering: 150,-

Zoals getoond:


Leverbaar in:

2 zits

3 zits

hoek-opstelling

diverse kleuren leder

diverse stoffenMeer informatie
SKU53326
Artikelnummer900015819
Hoogte ca. 84 cm
Breedte ca. 190 cm
Diepte ca. 93 cm
Zithoogte ca. 47 cm
Zitdiepte ca. 57 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingLeer
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBasic woonstijl
Copyright © De Groot Wonen