Snel leverbaar

Snel leverbaar banken

Snel leverbare bank kopen? 

Ben jij op zoek naar een bank of hoekbank die snel leverbaar is? Bij de Groot wonen beschikken wij over een selectie banken en hoekbanken die binnen super snel bij jouw in huis staan!  Met de express delivery service bieden wij een selectie van onze favoriete banken en hoekbanken die snel leverbaar zijn. Deze banken zijn direct en uit voorraad leverbaar en kunnen al binnen 5-7 dagen bij jou in huis staan. (uiteraard zolang de voorraad strekt). 

Lees verder

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hoekbank Delora seven 126-copper - SNEL LEVERBAAR
  Hoekbank Delora seven 126-copper - SNEL LEVERBAAR
  € 1.879,00
 2. Hoekbank Famanti lichtgrijs - SNEL LEVERBAAR
  Hoekbank Famanti lichtgrijs - SNEL LEVERBAAR
  € 1.799,00
 3. Hoekbank Hetara- SNEL LEVERBAAR
  Hoekbank Hetara- SNEL LEVERBAAR
  € 1.999,00
 4. Hoekbank Celino Python cacao - SNEL LEVERBAAR
  Hoekbank Celino Python cacao - SNEL LEVERBAAR
  € 3.199,00
 5. Hoekbank Jamaria- SNEL LEVERBAAR
  Hoekbank Jamaria- SNEL LEVERBAAR
  € 2.099,00
 6. Hoekbank Delora denim 156-hunter - SNEL LEVERBAAR
  Hoekbank Delora denim 156-hunter - SNEL LEVERBAAR
  € 1.249,00

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een snel leverbaar bank bestellen

Je hebt een bank gezien die snel leverbaar is en besluit deze te bestellen. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? De banken binnen onze snel leverbaar collectie zijn gekozen op kwaliteit, uitstraling en ook niet geheel onbelangrijk, het comfort. De banken worden na bestelling vanuit een centraal magazijn in Nederland naar jouw huis gebracht door een externe bezorgdienst. Zij zullen er ook voor zorgen dat de snel geleverde bank netjes in elkaar en op de juiste plek wordt gezet. Zo kan jij binnen de kortste keren zorgeloos genieten van jouw nieuwe bankstel.

Overige snel leverbare meubelen.

Naast banken die snel leverbaar zijn is het ook mogelijk om andere meubels zoals fauteuils, eetkamerstoelen of eettafels snel in huis te hebben staan. Het zijn echte blikvangers, zie zowel in een industrieel, landelijk of modern interieur perfect tot hun recht komen. Je bent gewaarschuwd: deze meubels wil je echt hebben!

Wanneer je een artikel uit de snel leverbaar collectie kiest zie je onderaan de pagina onder het kopje “Andere producten in deze serie” alle andere snel leverbare producten zoals banken, hoekbanken, fauteuils, stoelen en relaxfauteuils staan.

De snel leverbaar collectie wordt steeds meer uitgebreid!

De komende tijd zullen wij onze collectie snel leverbare banken (en andere meubelen) steeds meer uitbreiden. Op die manier kan jij in de toekomst nog meer meubelen binnen de kortste keren in huis hebben staan! Zo wordt het heel makkelijk om jouw interieur een snelle opfrisbeurt te geven. Hoe fijn is dat?

Snel leverbare banken uitproberen in de showroom

Heb jij online een bank gezien waar jij blij van wordt maar wil je deze eerst even testen? In onze showroom op de woonboulevard in Apeldoorn is het mogelijk om de bank te testen en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. Wij verwelkomen je dan ook graag bij ons in de showroom op het Rietveld 20 in Apeldoorn.

Copyright © De Groot Wonen