3 zitsbank Valletta

€ 3.149,00
Bestel in winkel
SKU
58395

3 zits bank Valletta, stof Wave kleur antraciet, met 2 x electrische relaxfunctie (zero-gravity) en 2 electrisch verstelbare hoofdsteunen, met koudschuim in de zittingen, design-poot zwart metaal.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

3 zits bank Valletta, stof Wave kleur antraciet, met 2 x electrische relaxfunctie (zero-gravity) en 2 electrisch verstelbare hoofdsteunen, met koudschuim in de zittingen, design-poot zwart metaal.


Leverbaar in:

diverse stoffen kleuren

diverse afmetingen

vaste uitvoering


Deze Valletta is een bank waar je bijna alles zelf aan kunt bepalen. Deze uitvoering is een 3-zits van 204cm breed, maar de bank is ook beschikbaar in heel wat andere opstellingen. Wat de bekleding betreft, kun je kiezen tussen alle types stof of leder, of zelfs een combinatie van twee bekledingstypes. Ook de comfortopties kies je zelf: ga je voor standaardschuim, kies je voor pocketvering of ga je voor een combinatie van memory foam en pocketvering? Dat kies je helemaal zelf. Er zijn ook nog heel wat andere optionele toevoegingen mogelijk, zoals een designpoot, twee types elektrische relaxfunctie, een elektrische hoofdsteun en een batterij. Hoe stel jij deze Valletta samen?


Meer informatie
SKU58395
ArtikelnummerWEB
Hoogte ca. 105 cm
Breedte ca. 204 cm
Diepte ca. 100 cm
Zithoogte ca. 46 cm
Zitdiepte ca. 55 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortzacht
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlVintage woonstijl
Copyright © De Groot Wonen