4 zitsbank Novara

€ 1.249,00
Bestel in winkel
SKU
56679

4 zits bank Novara, stof Ponti (0) kleur koper (contrastgaren zilver), met standaard koudschuim vulling, met design-poot antraciet.

Meerprijs designpoot: 150,-

zoals getoond:

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

4 zits bank Novara, stof Ponti (0) kleur koper (contrastgaren zilver), met standaard koudschuim vulling, met design-poot antraciet.

Meerprijs designpoot: 150,-

zoals getoond:


Leverbaar in:

diverse afmetingen

diverse stoffen

pocketvering

diverse pootjes


Deze heerlijk royale Novara 4-zits biedt veel zitruimte en zitcomfort. Een voordeel van dit bankstel is dat je het naar eigen wens kunt laten uitvoeren. Bekleding van stof of leer, een standaard- of een designpoot, supreme foam of pocketvering. Je bepaalt als klant zelf hoe jouw ideale bankstel eruit ziet en zit.


Meer informatie
SKU56679
Artikelnummer900047298
Hoogte ca. 82 cm
Breedte ca. 244 cm
Diepte ca. 91 cm
Zithoogte ca. 42 cm
Zitdiepte ca. 54 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBohemian woonstijl
Copyright © De Groot Wonen