Armstoel Duco

€ 379,00
Bestel in winkel
SKU
58355

Armstoel Duco, micro-leder Taurus kleur Kiezel, frame mat zwart, gladde rug (zonder handgreep), standaard koudschuim.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Duco, micro-leder Taurus kleur Kiezel, frame mat zwart, gladde rug (zonder handgreep), standaard koudschuim.


Leverbaar in:

diverse stoffen kleur micro-leder

met handgreep

met streepstikking in de rugleuning

met pocketvering in de zitting


Wat een leuke armstoel is deze Duco! Niet alleen loopt de stof deels door op de armleuningen van het frame, de stoel heeft daarnaast ook een slank design door het zwart metalen designframe. Optioneel kun je ook nog kiezen voor een handgreep op de rug en sierlijke stiknaden in de rugleuning. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen heel wat verschillende stoffen en kleuren. Zo stel je zelf je ideale armstoel samen die perfect aansluit bij al jouw woonwensen!


Meer informatie
SKU58355
Hoogte ca. 93 cm
Breedte ca. 55 cm
Diepte ca. 67 cm
Zithoogte ca. 49 cm
Zitdiepte ca. 47 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlIndustriële woonstijl
Copyright © De Groot Wonen