Armstoel Eden

€ 389,00
Bestel in winkel
SKU
56385

Armstoel eden, stof Pala antraciet (zijkant Vito grijs), pootjes zwart met parketwielen, handgreep zwart, pocketvering.

Meerprijs wielen: 30,-

Meerprijs handgreep: 20,-

Meerprijs pocketvering: 20,-

Zoals getoond:

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel eden, stof Pala antraciet (zijkant Vito grijs), pootjes zwart met parketwielen, handgreep zwart, pocketvering.

Meerprijs wielen: 30,-

Meerprijs handgreep: 20,-

Meerprijs pocketvering: 20,-

Zoals getoond:


Leverbaar in:

diverse stoffen

diverse kleuren leder

 

Opties:

Greep zwart; 20,-

Wielen: 30,-

Pocketvering: 20,-

 


De moderne armstoel Eden heeft een fraai design dat in vrijwel elk interieur past. De stoel is naar eigen wens en smaak samen te stellen, heel handig. Zo kun je voor de bekleding kiezen uit stof of leer. Het contrastaccent - waar je ook zelf de kleur van bepaalt - zorgt voor een speels detail. De zwart metalen stoelpoten kunnen met en zonder wieltjes worden geleverd. Voor de zitting is pocketvering een optie en de rugleuning kan eventueel worden voorzien van een handgreep. Er is ook een Eden zonder armleunen verkrijgbaar.


Meer informatie
SKU56385
Artikelnummer900044501
Hoogte ca. 91 cm
Breedte ca. 57 cm
Diepte ca. 69 cm
Zithoogte ca. 50 cm
Zitdiepte ca. 45 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen