Stoel Eden

€ 299,00
Bestel in winkel
SKU
56384

Eetkamerstoel Eden, stof Pala antraciet (zijkant Vito grijs), pootjes zwart (zonder wielen), handgreep zwart, met pocketvering.

Meerprijs handgreep: 20,-

Meerprijs pocketvering: 20,-

Zoals getoond:

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Eden, stof Pala antraciet (zijkant Vito grijs), pootjes zwart (zonder wielen), handgreep zwart, met pocketvering.

Meerprijs handgreep: 20,-

Meerprijs pocketvering: 20,-

Zoals getoond:


Leverbaar in:

diverse stoffen

diverse kleuren leder

 

Opties:

Greep zwart: 20,-

Wielen; 30,-

Pocketvering: 20,-


Eetkamerstoel Eden heeft een fraai tijdloos design. Je kunt deze stoel naar eigen wens en smaak stylen. Wil je een stoffen of lederen bekleding? Welk contrast accent wil je. Wil je een stoel op wieltjes, of juist niet? Ook pocketvering behoort tot de mogelijkheden, voor nog meer zitcomfort. Een andere fijne optie is de mogelijkheid om op de rugleuning een handgreep te laten monteren. Handig om de stoel te verplaatsen, zonder aan de bekleding te komen. Er is ook een stoel Eden met armleuningen leverbaar.


Meer informatie
SKU56384
Artikelnummer900044500
Hoogte ca. 91 cm
Breedte ca. 50 cm
Diepte ca. 69 cm
Zithoogte ca. 50 cm
Zitdiepte ca. 45 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen