Armstoel Jacqueline

€ 329,00
Bestel in winkel
SKU
57806

Armstoel Jacqueline, stof Rocky kleur lava, frame + handgreep zwart.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Jacqueline, stof Rocky kleur lava, frame + handgreep zwart.


Armstoel Jacqueline heeft een stoer eigentijds design. Opvallend is het zwarte swingframe in combinatie met het strakke lijnenspel. De stiknaden op de rugleuning versterken het moderne uiterlijk van deze fijne stoel. Deze versie van Jacqueline is bekleed met de microvezelstof Rocky in de kleur Lava en heeft een handgreep op de rugleuning. Jacqueline is in meerdere uitvoeringen leverbaar.Meer informatie
SKU57806
Hoogte ca. 99 cm
Breedte ca. 54 cm
Diepte ca. 68 cm
Zithoogte ca. 47 cm
Zitdiepte ca. 47 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen