Armstoel Lanny

€ 389,00
Bestel in winkel
SKU
56379

Armstoel Lanny, micro-leder Bora kleur 158 niagara, zwarte pootjes met skate-wielen.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Lanny, micro-leder Bora kleur 158 niagara, zwarte pootjes met skate-wielen.


Lanny is een heerlijke comfortabele eet- of armstoel met keuzes om deze nog persoonlijker te maken. Je kunt kiezen voor een zwarte metalen poot zonder wiel of je maakt het makkelijk verplaatsbaar door te kiezen voor een moderne skatewiel. Er is een ruime collectie aan kleuren in stof en leder en qua stiksel patroon zijn er een drietal opties. Kort
om, een chique model naar ieders wens!

* Met of zonder wiel
* Drie stiksel patronen
* Vele mogelijkheden in stoffering

Het model Lanny is te stofferen met alle stoffen en leder uit de
IN.HOUSE collectie. Leuk om te mixen qua model met of zonder armen, tussen de drie stiksel patronen, kleuren of stoffen, maar bijvoorbeeld ook makkelijk met het maken van combinaties met andere meubelen binnen onze collectie van IN.HOUSE. Daarnaast bestaat de optie om de stoel eenvoudig verrijdbaar te maken middels skatewielen. Ideaal met een gladde ondergrond in je interieur. En is dat juist niet handig, dan kies je gewoonweg voor de optie zonder wielen.Meer informatie
SKU56379
Artikelnummer10343574
Levertijd indicatie12-14 weken
Hoogte ca. 91 cm
Breedte ca. 54 cm
Diepte ca. 60 cm
Zithoogte ca. 50 cm
Zitdiepte ca. 47 cm
BekledingStof
MerkIn House
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen