Bijzettafel Bonvoya

€ 279,00
Bestel in winkel
SKU
58379

Bijzettafel Bonvoya, eiken fineer kleur Brown, pootjes zwart metaal, doorsnede 50 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Bijzettafel Bonvoya, eiken fineer kleur Brown, pootjes zwart metaal, doorsnede 50 cm.


Leverbaar in:

eiken fineer zwartMeer informatie
SKU58379
Artikelnummer10412723
Hoogte ca. 50 cm
Breedte ca. 50 cm
Diepte ca. 50 cm
HoutkleurBruin
houtsoortEiken
MerkIn House
WoonstijlBohemian woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen