Fauteuil Alberta

€ 899,00
Bestel in winkel
SKU
58314

Draaifauteuil Alberta, stof voorkant Avicci kleur Creme, micro-leder achterkant Taurus kleur Kiezel.

Meerprijs pocketvering: 75,-  

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Draaifauteuil Alberta, stof voorkant Avicci kleur Creme, micro-leder achterkant Taurus kleur Kiezel.

Meerprijs pocketvering: 75,-  


Leverbaar in:

diverse stoffen en kleuren

diverse combinaties


Organische vormen zijn weer helemaal in, en dat is ook te zien aan het design van deze draaifauteuil. Fauteuil Alberta heeft een heel fijn design waar je in kunt wegzakken en is uitvoerbaar in alle stoffen en kleuren die we in onze collectie hebben. Ook een combi-bekleding is mogelijk, en misschien zelfs wel aan te raden gezien het design van deze fauteuil. Hou je van ronde vormen en lekker ronddraaien in een fauteuil? Dan is deze fauteuil Alberta zeker iets voor jou!


Meer informatie
SKU58314
Artikelnummer900052817
Hoogte ca. 90 cm
Breedte ca. 70 cm
Diepte ca. 90 cm
Zitdiepte ca. 44 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortzacht
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBohemian woonstijl
Copyright © De Groot Wonen