Fauteuil Carola

€ 1.099,00
Bestel in winkel
SKU
53894

Fauteuil Carola, met lage rugleuning, leder Catania kleur Off-white (stikgaren ton-sur-ton), stervoet zwart.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Fauteuil Carola, met lage rugleuning, leder Catania kleur Off-white (stikgaren ton-sur-ton), stervoet zwart.


Leverbaar in:

diverse kleuren leder

diverse stoffen

rvs-look voet

bijpassende voetenbank

nekkussen


Deze fauteuil Carola van Henders & Hazel heeft een fris eigentijds design en een lage rug (er is ook een uitvoering met een hoge rug). De stoel staat op een fraaie sterpoot, waarbij je uit verschillende uitvoeringen kunt kiezen. Ook op het gebied van stoffering zijn er diverse mogelijkheden. Carola is in heel veel verschillende stof- en ledersoorten en kleuren leverbaar.


Meer informatie
SKU53894
Artikelnummer900016415
Hoogte ca. 84 cm
Breedte ca. 79 cm
Diepte ca. 80 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingLeer
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen