Fauteuil Carola

€ 1.049,00
Bestel in winkel
SKU
53895

Fauteuil Carola, met hoge rugleuning, micro-leder Corsica kleur cognac, stervoet brushed metaal

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Fauteuil Carola, met hoge rugleuning, micro-leder Corsica kleur cognac, stervoet brushed metaal


Leverbaar in:

diverse kleuren leder

diverse stoffen

zwarte voet

bijpassende voetenbank

nekkussen


Deze moderne fauteuil Carola van Henders & Hazel heeft een hoge rug (er is ook een versie met een lage rug leverbaar). De stoel zit heerlijk en is volledig naar eigen wens te stofferen. Leder of stof, het is mogelijk. Je hebt daarbij keuze uit veel verschillende soorten en kleuren. De fauteuil staat op een eigentijdse sterpoot, ook hier kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Een fijne comfortabele stoel, die naar eigen smaak is samen te stellen.


Meer informatie
SKU53895
Artikelnummer900049868
Hoogte ca. 100 cm
Breedte ca. 79 cm
Diepte ca. 83 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingLeer
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen