Fauteuil Dock5

€ 1.449,00
Bestel in winkel
SKU
53738

SMALL uitvoering, uitgevoerd in leder wax aniline 3802-antraciet met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun, waaier arm en aluminium geborstelde 5-teensvoet (voet D, model EB). (hxbxd) 109x074x079 cm | Zithoogte 46 cm, zitdiepte 51 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

SMALL uitvoering, uitgevoerd in leder wax aniline 3802-antraciet met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun, waaier arm en aluminium geborstelde 5-teensvoet (voet D, model EB). (hxbxd) 109x074x079 cm | Zithoogte 46 cm, zitdiepte 51 cm.


DOCK 5; HEERLIJK ONTSPANNEN

 

De rijke uitstraling en het gebruik van duurzame materialen in relaxfauteuil Dock 5 garanderen dat je jarenlang heerlijk en ontspannen kunt genieten van deze fauteuil. Standaard zijn de zitting en de rugleuning van model Dock 5 voorzien van HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort.

  • Verkrijgbaar in SMALL, MEDIUM of LARGE uitvoering
  • 3 type armleuningen verkrijgbaar
  • Zeer ruime keuze in stof - en leersoorten

Fauteuil Dock 5 heeft een groot aantal mogelijkheden. Zo kies je eerst jouw ideale maatvoering van de fauteuil; je hebt de keuze uit: small, medium of large. Vervolgens bepaal je de uitvoering van de armleuning. Hierbij heb je de keuze uit 3 verschillende soorten; de waaier arm, de metalen arm en de gestoffeerde open arm.

Nadat je bovenstaande stappen doorlopen bent, kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Dock 5 uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van motoren. Het grote voordeel van een bediening door middel van 2 motoren vormt het individueel bedienen van rugleuning en zitting. Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden de ideale relaxpositie te selecteren. Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen en je de fauteuil vrijstaand in de kamer kunt plaatsen. Je hebt enkel een snoer nodig om de accu zo nu en dan op te laden.

Indien je wenst is relaxfauteuil Dock 5 snel leverbaar in alle varianten die je maar wenst. Door de ruime keuze in stof - en leersoorten kun je de mooiste combinaties maken met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je hebt ook de mogelijkheid een keuze te maken uit een aanbod van diverse poten. Daarnaast kun je ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlek werend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.



Meer informatie
SKU53738
Artikelnummer10267293
Levertijd indicatie8-10 weken
Hoogte ca. 109 cm
Breedte ca. 74 cm
Diepte ca. 79 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingLeer
MerkIn House
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen