Fauteuil Hera1

€ 1.569,00
Bestel in winkel
SKU
57748

Relaxfauteuil Hera, stof Calabria kleur Lever, maatvoering medium, armleggers metaal zwart, handmatige bediening, met design-poot mat zwart en cross-stiksel in de rugleuning

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Relaxfauteuil Hera, stof Calabria kleur Lever, maatvoering medium, armleggers metaal zwart, handmatige bediening, met design-poot mat zwart en cross-stiksel in de rugleuning


Leverbaar in:

diverse stoffen en kleuren

small of large

electrisch verstelbaar


Plof neer in relaxfauteuil Hera en laat je in een comfortabele relaxpositie glijden. Deze fauteuil heeft een modern design met opvallende stiksels in de bekleding. Hera heeft aardig wat opties, waardoor de stoel nóg fijner zit. Wat te denken van Pocket Comfort? Ook de standaard verstelbare hoofdsteun is een mooie comfortoptie. Nog relaxter zit je als je kiest voor de mogelijkheid de stoel elektrisch te verstellen. Voor wie wil kan relaxfauteuil Hera met verschillende materialen in verschillende kleuren worden bekleed.


Meer informatie
SKU57748
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen