Fauteuil MINERVA

€ 3.099,00
Bestel in winkel
SKU
57665

Relaxfauteuil Minerva, met hoge rugleuning en dichte armlegger, electrisch verstelbaar dmv 3 motoren (met zero-gravity functie) maatvoering medium, standaard zitvulling, designvoet zwart metaal, stof achter- en zijkant Toba ice-grey, leder voorkant Pegasso antraciet.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Relaxfauteuil Minerva, met hoge rugleuning en dichte armlegger, electrisch verstelbaar dmv 3 motoren (met zero-gravity functie) maatvoering medium, standaard zitvulling, designvoet zwart metaal, stof achter- en zijkant Toba ice-grey, leder voorkant Pegasso antraciet.


Leverbaar in:

diverse stoffen en kleuren

diverse kleuren leder

diverse stof/leder combinaties

small, large of extra-large

2 motoren of met sta-op hulp

accu


De moderne relaxfauteuil past in vrijwel elk interieur en heeft ondertussen een hip imago. Deze relaxfauteuil Minerva is zowel met een hoge als met een lage rugleuning verkrijgbaar. In de standaarduitvoering is dit al een heerlijke stoel, maar dankzij de verschillende opties kun je het zitcomfort afstemmen op je persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een sta-op-hulp, een afstandsbediening of Pocket Comfort in de zitting. De stoel kan zowel met stof als leer bekleed worden, of zelfs een combinatie van deze materialen.


Meer informatie
SKU57665
Hoogte ca. 119 cm
Breedte ca. 77 cm
Diepte ca. 85 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen