Fauteuil Olympus

€ 1.199,00
Bestel in winkel
SKU
57259

Relaxfauteuil Olympus, stof Secillia kleur cognac, maatvoering Medium (ZH50cm/ZD52cm), manuele bediening, dichte gestoffeerde armlegger, standaard zitvulling, standaard stervoet. 

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Relaxfauteuil Olympus, stof Secillia kleur cognac, maatvoering Medium (ZH50cm/ZD52cm), manuele bediening, dichte gestoffeerde armlegger, standaard zitvulling, standaard stervoet. 


Leverbaar in:

diverse stoffen / kleuren leder

electrisch verstelbaar

Small / large


Genieten met de hoofdletter G. In deze relaxfauteuil Olympus gaat ontspannen als vanzelf. In de standaard uitvoering, inclusief manueel verstelbare hoofdsteun, zit deze fauteuil al heerlijk, maar door er nog wat extra's aan toe te voegen, wordt het nog fijner. De stoel kan bijvoorbeeld voorzien worden van een elektrische bediening. Optioneel kan er in de zitting Pocket Comfort worden aangebracht. De achterkant en de voorkant van de stoel kunnen in verschillende kleuren met verschillende materialen worden bekleed.


Meer informatie
SKU57259
Artikelnummer900048647
Hoogte ca. 115 cm
Breedte ca. 71 cm
Diepte ca. 80 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen