Highboard Avalon

€ 1.099,00
Bestel in winkel
SKU
56665

Highboard Avalon, 2 deuren + klep + 1 glasdeur, Oak kleur Naturel vintage (HPL). Inclusief LED-verlichting.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Highboard Avalon, 2 deuren + klep + 1 glasdeur, Oak kleur Naturel vintage (HPL). Inclusief LED-verlichting.


Leverbaar in:

Driftwood


Zoek je nog een praktische blikvanger in je interieur? Een kast met zowel bergruimte als een toffe uitstraling? Dan is dit highboard van 150 cm hoog uit de Avalon collectie een aanrader. De kast combineert een natuurlijke uitstraling met moderne details en accenten. Dankzij de 2 deuren, 1 glasdeur en 1 klep is er voldoende bergruimte. Het geïntegreerde ledlicht in de kast is opvallend. Het highboard is gemaakt van Primo Laminato en afgewerkt in de kleur oak natural vintage.


Meer informatie
SKU56665
Artikelnummer900044235
Hoogte ca. 150 cm
Breedte ca. 120 cm
Diepte ca. 42 cm
Houtkleur-
houtsoort-
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen