Buffetkast Avalon

€ 1.699,00
Bestel in winkel
SKU
57917

Buffetkast Avalon, HPL kleur oak naturel vintage, 2 deuren + lade + 2 glasdeuren, inclusief LED-verlichting.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Buffetkast Avalon, HPL kleur oak naturel vintage, 2 deuren + lade + 2 glasdeuren, inclusief LED-verlichting.


Leverbaar in:

kleur Driftwood


Een stoere buffetkast met een natuurlijke uitstraling. Deze buffetkast uit de Avalon-collectie is een aanrader voor de liefhebbers van meubels met karakter. Dankzij de strakke lijnen en metalen accenten heeft de bergkast een modern design. De kast is gemaakt van Primo Laminato, een sterk materiaal, met het uiterlijk van massief hout. Dankzij de afwerking in de kleur natural heeft de kast een warme, natuurlijke uitstraling. Sfeervol is het warme ledlicht achter de vitrinedeuren. De bergruimte in het onderstel van de kast is eveneens praktisch.


Meer informatie
SKU57917
Hoogte ca. 206 cm
Breedte ca. 127 cm
Diepte ca. 42 cm
Houtkleur-
houtsoort-
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen