Highboard Jardin

€ 1.499,00
Bestel in winkel
SKU
54871

Highboard Jardin, 2 deuren + 3 niches + 1 lade, 125 cm breed, romp wit + blad railway brown.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Highboard Jardin, 2 deuren + 3 niches + 1 lade, 125 cm breed, romp wit + blad railway brown.Hij mag gezien worden, dit highboard uit de Jardin collectie van Henders & Hazel. Landelijk met een eigentijds design. Het highboard is 125 cm breed en 140 cm hoog. De kast heeft 2 deuren en 1 lade, handig om spullen uit het zicht in op te bergen. De 3 niches, die zijn voorzien van sfeervol ledlicht, zijn ideaal om woonaccessoires in uit te stallen. Het highboard is gemaakt van eikenfineer, afgewerkt in de kleur Railway Brown en mdf in de kleur Pure White. Er is ook een uitvoering in antraciet.


Meer informatie
SKU54871
Hoogte ca. 60 cm
Breedte ca. 210 cm
Diepte ca. 45 cm
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlLandelijke woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen