Hoekbank Comiso

€ 1.999,00
Bestel in winkel
SKU
38196

Hoekbankstel Comiso, 2½ zits arm links (+ 2 lendekussens en 1 sierkussn) + hoek met eiland rechts (+ 1 lendekussen en 2 sierkussens), in de stof Life 23 lichtbruin, pootjes koloniaal

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Hoekbankstel Comiso, 2½ zits arm links (+ 2 lendekussens en 1 sierkussn) + hoek met eiland rechts (+ 1 lendekussen en 2 sierkussens), in de stof Life 23 lichtbruin, pootjes koloniaal


Leverbaar in:

diverse opstellingen

diverse stoffen (ook in.House)Meer informatie
SKU38196
Artikelnummer10134204
Levertijd indicatie8-10 weken
Hoogte ca. 90 cm
Breedte ca. 333 cm
Diepte ca. 221 cm
Zithoogte ca. 41 cm
Zitdiepte ca. 58 cm
RugkussenLosse keerbare rugkussens
ZitkussenLosse niet keerbare kussens
Zitcomfortzacht
BekledingStof
MerkIn House
WoonstijlLandelijke woonstijl
Copyright © De Groot Wonen