Stoel Faas

€ 169,00
Bestel in winkel
SKU
57828

Eetkamerstoel Faas, stof Karese kleur espresso, pootjes mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per toel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Faas, stof Karese kleur espresso, pootjes mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per toel


Leverbaar in:

diverse stoffen en kleuren

armstoel


Deze moderne eetkamerstoel Faas heeft een smal designframe en een luxueus design. Omdat je je vooral moet thuis voelen in je interieur, is deze stoel in een geselecteerd aantal stoffen verkrijgbaar. Aan de hand van de stof- en kleurkeuze kun je deze stoel helemaal naar jouw smaak en stijl ontwerpen. Velours of microleder, of toch liever een zachte teddystof? Er is veel mogelijk met deze stoelen, zelfs de combinatie van twee stoffen of een combinatie tussen stof en microleder! Deze versie is een voorraadversie in de zachte veloursstof Karese.


Meer informatie
SKU57828
Artikelnummer900050364
Hoogte ca. 89 cm
Breedte ca. 48 cm
Diepte ca. 59 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBasic woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen