Relax fauteuils

Filteren

Relaxfauteuils

Relaxfautuils. Echt relaxen

Op zoek naar een relaxfauteuil op maat zodat jij heerlijk kan relaxen? Dan ben je bij de Groot wonen aan het juiste adres. Verantwoord zitten is belangrijk en zorgt daarnaast ook nog eens voor extra comfort. Voorkom rug- en nekklachten door te kiezen voor een relaxfauteuil

Lees verder

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Fauteuil Isanta
  Fauteuil Isanta
  € 1.199,00
 2. Fauteuil Turtle
  Fauteuil Turtle
  € 1.899,00
 3. Fauteuil MasterClassic
  Fauteuil MasterClassic
  € 2.099,00
 4. Fauteuil MasterClassic
  Fauteuil MasterClassic
  € 2.099,00
 5. Fauteuil HESSA
  Fauteuil HESSA
  € 949,00

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Talloze opties voor jouw relaxfauteuil.

Om de stoel perfect passend te maken is het mogelijk de stoel op maat op verschillende punten aan te passen.

Comfortabele hoofdsteun: Onze stoelen op maat zijn standaard uitgevoerd met verstelbare hoofdsteunen zodat jij een comfortabele en perfect houding kan aannemen. Bij veel van de stoelen op maat is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een elektrisch verstelbare hoofdsteun.

Wervelkolom ondersteuning: Om rugklachten te voorkomen zijn onze stoelen op maat standaard uitgevoerd met zacht schuim. Dit schuim zorgt voor een comfortabele zit en vormt zich naar de rondingen van het lichaam .

Sta-op hulp: Wil jij na het relaxen ook zonder moeite opstaan? Met de sta-op hulp is opstaan geen enkele moeite meer! De sta-op hulp zorgt ervoor dat de stoel met jou meebeweegt tijdens het opstaan.

Lende ondersteuning: extra comfort voor de onderrug? Met de lende ondersteuning is het mogelijk om de ondersteuning van het lendekussen aan te passen. Zitten met de juiste lende ondersteuning zorgt voor een goede houding en zorgt er daarnaast voor dat de onderrug zo min mogelijk belast wordt.
 

Relaxfauteuils in verschillende materialen

Naast de verschillende opties qua zitting en ondersteuning is er ook een ruime keuze uit verschillende materialen. Of je nu op zoek bent naar een fauteuil van microleder, stof of misschien zelfs helemaal in leer... de Groot wonen heeft het allemaal!
 

Past de kleur in mijn woonkamer?

Het kiezen van de kleur van een nieuwe relaxfauteuil is een belangrijk deel van het koopproces. Je keuze van de kleur van je relaxfauteuil heeft invloed op de totale uitstraling van je kamer. Zo komt cognac leder vaak stoer over en past een grijze kleur goed in een wat rustiger interieur. Onze meubelexperts begeleiden je naar de perfecte stoelen voor je huis. Ze hebben oog voor detail en kunnen de juiste adviezen geven.
 

Wist je dat………

Het bij de Groot wonen mogelijk is om een GRATIS interieuradvies in te plannen! Onze adviseurs staan voor jou klaar om te helpen bij het kiezen van een stoel die perfect bij jou past!
 
Copyright © De Groot Wonen