Tafel DUTCHZ2203 100 x 250

€ 2.799,00
Bestel in winkel
SKU
58469

Eetkamertafel Dutchz 2203, uitgevoerd met een organisch zwart MDF blad met een zwarte metalen poot. Afmeting: 250 x 100 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Dutchz 2203, uitgevoerd met een organisch zwart MDF blad met een zwarte metalen poot. Afmeting: 250 x 100 cm.


Leverbaar in:

lak grijs


Onze tafel Dutchz 2203 heeft een bijzondere vorm, een prachtige afge-
schuinde bladrand en een blad uitgevoerd in Fenix. De tafel is met zijn
speciale kolompoot is een echte eyecatcher in uw interieur.

Het blad is uitgevoerd met een toplaag in 'Fenix' en is daardoor kras-
werend, vlekwerend en hygiënisch. Door de speciale samenstelling van
Fenix zijn kleine krassen te verwijderen uit het blad.


Meer informatie
SKU58469
Artikelnummer10412728
Hoogte ca. 76 cm
Breedte ca. 100 cm
Diepte ca. 250 cm
HoutkleurZwart
houtsoort-
MerkHouse of Dutchz
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen