Tafel Jardino 170 x 100

€ 1.199,00
Bestel in winkel
SKU
55535

Eetkamertafel Jardino, afmeting: 170 x 100 cm, eiken kleur Railway brown.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Jardino, afmeting: 170 x 100 cm, eiken kleur Railway brown.


In de Jardino collectie van Henders & Hazel vind je diverse eetkamertafels in verschillende vormen en afmetingen. Deze eigentijdse tafel is 170 x 100 cm. De tafel is gemaakt van eikenhout in de kleur Railway Brown. Opvallend is de centrale poot onder de tafel, deze zorgt dat de tafel optimaal benut kan worden en er makkelijk stoelen rondom kunnen worden geplaatst. Het design van de poot geeft de eettafel een moderne uitstraling.Meer informatie
SKU55535
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 170 cm
Diepte ca. 100 cm
Houtkleur-
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen