Tafel Metaluxe 110 x 210

€ 1.299,00
Bestel in winkel
SKU
56759

Eetkamertafel Metaluxe, eiken fineer als fish bone kleur Railway brown, op centrale kruispoot.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Metaluxe, eiken fineer als fish bone kleur Railway brown, op centrale kruispoot.


Leverbaar in:

240 x 110 cm

Kleur Castle antraciet


Voor de liefhebbers van het visgraatpatroon in het interieur is deze eetkamertafel uit de Metaluxe collectie een echte aanrader. Het tafelblad van deze ovale tafel heeft namelijk een modern visgraatpatroon. De tafel is 210x110cm en afgewerkt in de kleur railway brown, een mooie warme houtkleur die tof contrasteert met de zwart metalen centrale kruispoot.


Meer informatie
SKU56759
Artikelnummer900045883
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 110 cm
Diepte ca. 210 cm
HoutkleurNaturel
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
Copyright © De Groot Wonen