Tafel Ridge1 210 x 110

€ 1.199,00
Bestel in winkel
SKU
57763

Eetkamertafel Ridgefield, ovaal, eiken naturel, afmeting: 210 x 110 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Ridgefield, ovaal, eiken naturel, afmeting: 210 x 110 cm.


Leverbaar in:

240 x 110 cm

castle antraciet


Deze eetkamertafel uit collectie Ridgefield heeft niet alleen een mooie ovale vorm met afgeronde hoeken, de tafel heeft ook een opvallende centrale kruispoot en een mozaïekpatroon. De tafel is verkrijgbaar in twee kleuren: het stoere castle antraciet dat perfect past in industriële interieurs en een Natural-versie met een frisse natuurlijke houtkleur. Deze versie meet 210 cm, maar er is ook een extra grote versie van 240 cm. Voor welke kies jij?


Meer informatie
SKU57763
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 210 cm
Diepte ca. 110 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBasic woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen