Tafel Ridge1 240 x 120

€ 1.299,00
Bestel in winkel
SKU
57759

Eetkamertafel Ridgefield, elips-vorm, eiken naturel, afmeting: 240 x 120 cm

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Ridgefield, elips-vorm, eiken naturel, afmeting: 240 x 120 cm


Leverbaar in:

caste antraciet

210 x 120 cm


De opvallende zwarte kruispoot en het elipsvormige tafelblad met een speciaal mozaïekpatroon maken van tafel Ridgefield een echte eyecatcher in je interieur. Deze extra grote tafel heeft een tafelblad van wel 240 cm lang en is 120 cm breed. Door de speciale vorm van de tafel, die mooi contrasteert met de strakke lijnen van de meubels uit deze collectie, is de tafel bovendien ook nog erg aangenaam om met veel mensen tegelijk aan te zitten. De tafel is uitgevoerd met een tafelblad in een natuurlijke eikenkleur en past ideaal in een modern interieur.


Meer informatie
SKU57759
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 240 cm
Diepte ca. 120 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBasic woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen