TV dressoir Pavarotti 150 breed

€ 699,00
Bestel in winkel
SKU
58584

Tv-meubel Pavarotti, 1 deur + 1lade + open vak, HPL kleur Barnwood, 150 cm breed. Inclusief LED-verlichting.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Tv-meubel Pavarotti, 1 deur + 1lade + open vak, HPL kleur Barnwood, 150 cm breed. Inclusief LED-verlichting.


Leverbaar in:

180 cm breed

210 cm breed

240 cm breed


Dit lowboard komt uit collectie Pavarotti van Henders & Hazel en meet 150cm breed. Het lowboard is perfect geschikt als tv-meubel voor kleine ruimtes of laag bijzetmeubel in de woonkamer en heeft een deur, een lade en een open vak waar een tv-ontvanger in past. Het open vak wordt prachtig verlicht door subtiele ledverlichting. De accenten van deze collectie zijn in zwart metaal, de meubels zelf zijn gemaakt van Primo Laminato (HPL) en zijn daarom makkelijk te onderhouden.


Meer informatie
SKU58584
Hoogte ca. 55 cm
Breedte ca. 150 cm
Diepte ca. 42 cm
HoutkleurEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlIndustriële woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen