Armstoel Brendon

€ 199,00
Bestel in winkel
SKU
56838

Armstoel Brendon, stofcombinatie Fantasy brique + Kibo cognac, 4 pootjes met kruisverbinding. Handgreep op de rugleuning.

Meerprijs montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Brendon, stofcombinatie Fantasy brique + Kibo cognac, 4 pootjes met kruisverbinding. Handgreep op de rugleuning.

Meerprijs montagekosten: 10,- per stoel


Leverbaar in:

stofcombi antraciet

stofcombi beige

diverse onderstellen/frames


Eetkamer Brendon is een eetkamerstoel die in verschillende varianten verkrijgbaar is. Deze versie, in de warme kleur brique, is bekleed met twee verschillende stofsoorten. Op de rugleuning de stoere gebreide stof Fantasy. De rest van de stoel is bekleed met de onderhoudsvriendelijke microvezelstof Kibo. De vier zwart metalen stoelpoten onder de kuip hebben een opvallend eigentijds design. Praktisch is de greep op de rugleuning.


Meer informatie
SKU56838
Hoogte ca. 86 cm
Breedte ca. 57 cm
Diepte ca. 61 cm
Zithoogte ca. 50 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen