Armstoel Brendon

€ 199,00
Bestel in winkel
SKU
56839

Armstoel Brendon, stof combinatie Fantasy antraciet + Kibo antraciet, onderstel zwart swingframe vierkant. Inclusief handgreep op de rugleuning.

Optie montagekosten per stoel: 10,-

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Brendon, stof combinatie Fantasy antraciet + Kibo antraciet, onderstel zwart swingframe vierkant. Inclusief handgreep op de rugleuning.

Optie montagekosten per stoel: 10,-


Leverbaar in:

brique / cognac

antraciet / antraciet

beige / taupe

diverse onderstellen/frames


Hoe tof is deze antracietkleurige eetkamerstoel Brendon? De stoel heeft een lekkere grote kuip die heerlijk zit. Opvallend is het gebruik van verschillende materialen bij de stoffering. De achterkant van deze eetkamerstoel is bekleed met de gebreide stof Fantasy. De rest van de stoel is bekleed met de microvezelstof Kibo. De kuip rust op een vierkant, zwart metalen swingframe en heeft een greep op de rugleuning. Brendon is in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.


Meer informatie
SKU56839
Artikelnummer900045380
Hoogte ca. 86 cm
Breedte ca. 57 cm
Diepte ca. 61 cm
Zithoogte ca. 50 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen