Armstoel Julien

€ 249,00
Bestel online
SKU
54911

Armstoel Julien, frame zwart, micro-leder Corsica kleur cognac.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Julien, frame zwart, micro-leder Corsica kleur cognac.


Leverbaar in:

antraciet

cognac

green


Armstoel Julien heeft een tijdloos design. Het rough off black frame geeft de stoel een stoer karakter. De stoel is bekleed met Corsica leder in de kleur Cognac. Opvallend hierbij zijn de stiknaden en gecapitoneerde rugleuning en zitting. Stylingtip: combineer stoel Julien met en zonder armleunen en ga voor een mix van 2 of 3 kleuren voor een speels effect.


Meer informatie
SKU54911
Artikelnummer900025291
Hoogte ca. 88 cm
Breedte ca. 55 cm
Diepte ca. 61 cm
Zithoogte ca. 48 cm
Zitdiepte ca. 44 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen