Armstoel Julien

€ 249,00
Bestel online
SKU
55659

Armstoel Julien, frame zwart, micro-leder Corsica kleur green.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Julien, frame zwart, micro-leder Corsica kleur green.


Leverbaar in:

antraciet

cognac

green


Deze stoere moderne armstoel Julien heeft een fraai tijdloos design en is bekleed met groen Corsica leder. Het metalen frame in de kleur rough off black en de stiknaden en de gecapitoneerde rugleuning en zitting geven deze armstoel een geheel eigen karakter. Julien is in meerdere soorten en kleuren leverbaar en kun je dus prima met elkaar combineren.


Meer informatie
SKU55659
Artikelnummer900031758
Hoogte ca. 88 cm
Breedte ca. 55 cm
Diepte ca. 61 cm
Zithoogte ca. 48 cm
Zitdiepte ca. 44 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen