Stoel Julien

€ 199,00
Bestel online
SKU
55180

Eetkamerstoel Julien, frame mat zwart, micro-leder Corsica kleur green.

Optie montagekosten per stoel: 10,-

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Julien, frame mat zwart, micro-leder Corsica kleur green.

Optie montagekosten per stoel: 10,-


Leverbaar in:

armstoel

antraciet

cognac


Deze moderne eetkamerstoel Julien heeft een eigentijds design. De stoel bestaat uit een zwart metalen frame. De rugleuning en zitting zijn gecapitoneerd en hebben opvallende stiknaden. Julien is bekleed met Corsica in de kleur groen. Deze microvezelstof heeft een stoere uitstraling en kan tegen een stootje.


Meer informatie
SKU55180
Artikelnummer900028309
Hoogte ca. 88 cm
Breedte ca. 48 cm
Diepte ca. 61 cm
Zithoogte ca. 48 cm
Zitdiepte ca. 44 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen