Barstoel Michiel

€ 229,00
Bestel in winkel
SKU
57836

Barstoel Michiel, stof Pala groen, vierkant swing-frame mat zwart.

Optie montagekosten per barstoel: 10,-

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Barstoel Michiel, stof Pala groen, vierkant swing-frame mat zwart.

Optie montagekosten per barstoel: 10,-


Kijk eens naar deze toffe barstoel uit de Michiel-collectie. Binnen deze collectie vind je verschillende barstoelen met allemaal dezelfde kuip. De verschillen zitten in de kleur en de poten. Deze barstoel heeft een vierkant, zwart swingframe. De kuip is bekleed met de lederlook Pala in een warme kleur groen. Praktisch is de geïntegreerde handgreep in de rugleuning.Meer informatie
SKU57836
Hoogte ca. 104 cm
Breedte ca. 44 cm
Diepte ca. 57 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen