Stoel Michiel

€ 199,00
Bestel in winkel
SKU
57902

Eetkamerstoel Michiel, stof Pala kleur groen, 4 pootjes mat zwart met kruisverbinding.

Optie montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Michiel, stof Pala kleur groen, 4 pootjes mat zwart met kruisverbinding.

Optie montagekosten: 10,- per stoel


Leverbaar in:

armstoel

diverse kleuren

diverse onderstellen


Hij zit heerlijk en staat geweldig rondom de eetkamertafel. Eetkamerstoel Michiel is een aanwinst voor je interieur. De stoel heeft een tijdloos ontwerp. Eenvoudige zwart metalen stoelpoten ondersteunen een comfortabele kuip. Voor de bekleding is gekozen voor de onderhoudsvriendelijke lederlook Pala in de kleur groen. De eetkamerstoel is in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar, met en zonder armleuning.


Meer informatie
SKU57902
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen