Barstoel Michiel

€ 229,00
Bestel in winkel
SKU
57903

Barstoel michiel, stof Pala kleur oker, swing-frame vierkant mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per barstoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Barstoel michiel, stof Pala kleur oker, swing-frame vierkant mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per barstoel


Leverbaar in:

antraciet

groen

lichtgrijs

swing-frame rond


Een moderne kuip, gecombineerd met een retro onderstel. Deze barstoel uit de Michiel-collectie is bekleed met de stoere lederlook Pala in de kleur oker. Een mooie combinatie met het vierkante, zwart metalen swingframe. De geïntegreerde handgreep in de rugleuning is zowel een fraai als praktisch detail. De barstoel is met behulp van deze greep eenvoudig te verschuiven.


Meer informatie
SKU57903
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen