Barstoel Mischa1

€ 229,00
Bestel in winkel
SKU
57822

Barstoel Mischa, stof Karese kleur antraciet, swing-frame rond mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Barstoel Mischa, stof Karese kleur antraciet, swing-frame rond mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per stoel


Leverbaar in:

olijf

oker

koper


Deze moderne barstoel Mischa is bekleed met de stof Karese in de kleur antraciet. De stoel staat op een rond zwart metalen swingframe. Dankzij de praktische handgreep op de rugleuning is de stoel simpel te verplaatsen. Opvallend zijn de stiknaden op de voor- en achterkant van de rugleuning, deze geven de stoel een stoere uitstraling. Deze barstoel is in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar.


Meer informatie
SKU57822
Hoogte ca. 104 cm
Breedte ca. 43 cm
Diepte ca. 56 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen