Stoel Mischa1

€ 199,00
Bestel in winkel
SKU
57036

Eetkamerstoel Mischa, stof Karese kleur koper, zwart vierkant swing-frame.

Optie montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Mischa, stof Karese kleur koper, zwart vierkant swing-frame.

Optie montagekosten: 10,- per stoel


Leverbaar in:

diverse kleuren

diverse onderstellen


Eetkamerstoel Mischa bestaat uit een heerlijk comfortabele kuip die rust op een vierkant, zwart metalen swingframe. Deze eetkamerstoel is zowel met als zonder armleuningen verkrijgbaar. De stoel is bekleed met de stof Karese in de kleur koper. Een onderhoudsvriendelijke stof met een warme velvetachtige uitstraling. Mischa is in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar. De stoelen zijn onderling goed met elkaar te combineren.


Meer informatie
SKU57036
Artikelnummer900045599
Hoogte ca. 93 cm
Breedte ca. 46 cm
Diepte ca. 63 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen