Barstoel Mischa1

€ 229,00
Bestel in winkel
SKU
57823

Barstoel Mischa, stof Karese kleur oker, 4 poten mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Barstoel Mischa, stof Karese kleur oker, 4 poten mat zwart.

Optie montagekosten: 10,- per stoel


Leverbaar in:

antraciet

olijf

koper


Het meest opvallende aan deze moderne barstoel Mischa is de okergele kleur van de bekleding. Oker is een populaire kleur in het interieur vanwege de warme uitstraling. De velvetachtige stof Karese is zacht, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. De barstoel staat op zwart metalen poten en heeft een praktische handgreep op de rugleuning, waarmee de stoel eenvoudig te verplaatsen is. Mischa is in verschillende kleuren en uitvoerigen verkrijgbaar.


Meer informatie
SKU57823
Hoogte ca. 104 cm
Breedte ca. 43 cm
Diepte ca. 56 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen