Bergkast Pavie

€ 1.899,00
Bestel in winkel
SKU
58411

Bergkast Pavie, 2 deuren + klep + 6 open vakken, eiken kleur Naturel, inclusief LED-verlichting.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Bergkast Pavie, 2 deuren + klep + 6 open vakken, eiken kleur Naturel, inclusief LED-verlichting.


Leverbaar in:

eiken Castle black


In de collectie Pavie van Henders & Hazel vind je 3 verschillende bergkasten met elk hun eigen karakteristieken. Dit is de grootste versie van 125cm breed die bestaat uit 2 ruime kastdeuren onderaan, een deur met klep die horizontaal opent in het midden en een bovenste gedeelte met wel 6 grote open vakken voor je decoratie. Deze kasten zijn zowel met als zonder zwart metalen poten verkrijgbaar. De kasten kunnen ook rechtstreeks op de plinten geplaatst worden voor een stoere, robuuste look. Ook zijn de kasten verkrijgbaar in 2 versies - Castle Black en in een natuurlijke houtkleur Natural. Deze versie is uitgevoerd in Natural.


Meer informatie
SKU58411
Hoogte ca. 215 cm
Breedte ca. 125 cm
Diepte ca. 42 cm
HoutkleurZwart
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBohemian woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen