Dressoir Pavie 233 breed

€ 1.599,00
Bestel in winkel
SKU
58406

Dressoir Pavie, 2 deuren + 2 laden + 3 open vakken (233 breed), eiken kleur Naturel, incl. LED-verlichting. 

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Dressoir Pavie, 2 deuren + 2 laden + 3 open vakken (233 breed), eiken kleur Naturel, incl. LED-verlichting. Pavie is een collectie met een retro uitstraling door de lattenstructuur in de rechtlijnige kastmeubelen. De kasten zijn er in twee uitvoeringen: in het industriële castle black en in een natuurlijke houtkleur. Deze versie van het dressoir heeft een natuurlijke uitstraling en meet 233cm breed. De kast heeft 2 grote kastdeuren met massieve lattenstructuur, 2 diepe lades en 3 open vakken die worden verlicht door ingebouwde ledverlichting. Met deze collectie kun je dus vele kanten uit! Voor welke uitvoering ga jij?


Meer informatie
SKU58406
Hoogte ca. 80 cm
Breedte ca. 233 cm
Diepte ca. 42 cm
HoutkleurZwart
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBohemian woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen