Tafel Pavie 240 x 120

€ 1.499,00
Bestel in winkel
SKU
58340

Eetkamertafel Pavie, eiken kleur Castle black, afmeting: 240 x 120 cm ovaal.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Pavie, eiken kleur Castle black, afmeting: 240 x 120 cm ovaal.


Leverbaar in:

180 x 120 cm ovaal

210 x 120 cm ovaal

140 cm rond

eiken kleur naturel


De tafels uit collectie Pavie van Henders & Hazel zijn er in verschillende formaten zoals de meeste van onze tafelcollecties. Net zoals de meubels worden ook de tafels gekenmerkt door een lattenstructuur. Wat deze tafels uniek maakt, is de cilindervormige kolompoot. Dit is de grootste ovale tafel die wordt gekenmerkt door een cilinderpoot in twee delen en een tafelblad van 240x120cm. De tafel is verkrijgbaar in een lichte houtkleur en in het zwart. Dit is de zwarte versie, die mooi staat in industriële interieurs.


Meer informatie
SKU58340
Artikelnummer900052556
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 240 cm
Diepte ca. 120 cm
HoutkleurZwart
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBohemian woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen