Salontafel Avalon 110 x 60

€ 399,00
Bestel in winkel
SKU
56667

Salontafel Avalon, 110 x 60 cm, Oak kleur Naturel vintage.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Salontafel Avalon, 110 x 60 cm, Oak kleur Naturel vintage.


Leverbaar in:

Driftwood


De salontafel uit de Avalon collectie heeft een eenvoudig, modern design. Hij is gemaakt van Primo Laminato, een sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal dat oogt als massief hout. De tafel is 110 x 60 cm, heeft twee aparte vakken en heeft stoere zwarte metalen accenten. Deze variant van de salontafel is in de kleur oak natural vintage.


Meer informatie
SKU56667
Artikelnummer900044099
Hoogte ca. 38 cm
Breedte ca. 110 cm
Diepte ca. 60 cm
Houtkleur-
houtsoort-
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen