Dressoir Jardin 190 breed

€ 1.299,00
Bestel in winkel
SKU
54857

Dressoir Jardin, 2 deuren + 3 laden, 190 cm breed, romp wit + blad railway brown.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Dressoir Jardin, 2 deuren + 3 laden, 190 cm breed, romp wit + blad railway brown.


Dit dressoir uit de Jardin collectie van Henders & Hazel is 190 cm breed, heeft 2 deuren en 3 laden. Het dressoir heeft een strak lijnenspel, maar dankzij het eikenfineer in de kleur Railway Brown een mooie warme uitstraling. Opvallend zijn de fronten en zijkanten van dit meubel, die uitgevoerd zijn in MDF in de kleur Pure White. Het lijnenspel gecombineerd met de afwerking geeft dit dressoir een moderne landelijke uitstraling.Meer informatie
SKU54857
Hoogte ca. 85 cm
Breedte ca. 190 cm
Diepte ca. 45 cm
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlLandelijke woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen